“IK KAN DE WERELD VERANDEREN……….!” Bouke de Boer uit Limmen heeft voor ons een boodschap en die luidt kort en goed: je kunt jezelf én de wereld om je heen veranderen. Of anders gezegd; je kunt jezelf én de mensen om je heen veel ellende en problemen besparen, als je eerlijk kijkt naar de effecten van je eigen manier van communiceren en je gedrag. Bouke de Boer wil niets liever dan ons duidelijk maken , hoe je met behulp van zijn methodiek –gelardeerd met veel levenservaring- een gelukkig en aangenaam mens voor jezelf én voor anderen kunt worden.

Bouke de Boer is inmiddels een merknaam geworden in de wereld van ’persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie’ in Nederland. Vele jaren geleden startte hij in Limmen het Nederlands Trainingsinstituut voor Neuro-Linguistisch Programmeren op het terrein van de (voormalige) Oosthoek- GGZ- locatie aan de Oosterzij. ‘Ik wil liefde, vrede en respect verspreiden’, aldus de energieke, maar ook nuchtere Fries. ‘Ons instituut is op deze boodschap gebaseerd’. Samen met zijn echtgenote Dorien werkt hij vol energie aan verschillende non-profitorganisaties, zoals de Conquista foundation voor de jeugd, Stichting de Jonge Weduwe, basisschool ‘het Kleurenorkest in Limmen en een opbouwproject in Suriname. Inmiddels is Bouke de Boer 66 jaar geworden en bezig aan –wat hij noemt- ‘een langzaam maar zeker losweken uit zijn eigen levenswerk’. Maar stoppen met werken is er voorlopig niet bij! Daarvoor bezit hij nog teveel energie en talloze sprankelende ideeën.

Op zondag 8 maart komt Bouke de Boer om 16.00 uur naar de Witte kerk in Heiloo, om aldaar zijn ‘Preek van de Leek’ te houden. Het dameskoor ‘Dames Groen’, o.l.v. Lonneke Lute, zal vóór, tijdens en na de preek enkele ‘pop-ballads’ zingen. Ben je benieuwd om zijn ‘preek’ te horen en er wellicht wat wijzer en verstandiger van te worden? Iedereen is deze middag van harte welkom. De toegang is gratis. Wie weet slaat de vonk over!