Op 21 september aanstaande organiseert het Missiesecretariaat van het bisdom een diocesane missiedag in het Willibrordushuis Westerweg 267 te Heiloo.

Het missiesecretariaat en vele vrijwilligers willen tijdens deze dag graag met u in gesprek komen over het thema
“Wereldmensen in uw parochie”.
Hiermee willen we de focus niet direct leggen op onze activiteiten in ontwikkelingslanden, maar juist op de acties in Nederland en specifiek op de mensen, die ze dragen: wereldmensen. Iedere missionaire activiteit draagt in zich de ontmoeting met het onbekende en onverwachte. Het heeft daarom ook altijd een weerslag op uzelf en wellicht op uw parochie. Die wederkerigheid staat centraal op deze interactieve dag.

De dagindeling:

09.30 uur Ontvangst met koffie/thee TeamIna Heiloo
10.00 uur Introductie M. Wagemaker pr
10.15 uur Lezing Eritrea Hagez A. Laterveer & J. Misset
10.40 uur Uitleg workshops A. Donkers
10.45 uur Workshop ronde 1 6 workshopleiders
11.15 uur Workshop ronde 2 6 workshopleiders
11.45 uur Lezing broeders Indonesi F. Steijlen
12.15 uur Lunch (soep en een exotische snack wordt verzorgd,neemt u zelf een boterham mee?)
13.00 uur Conclusies workshops 3 workshopleiders
13.15 uur Afsluiting E. Veldman
13.30 uur Gebedsdienst M. Wagemaker pr
14.40 uur Einde

Niet alleen MOV-betrokken mensen, maar nadrukkelijk iedereen met interesse in kerk en ontwikkelingssamenwerking is van harte uitgenodigd.

Aanmelden vóór 14 september: missiesecretariaat@bisdomhaarlem-amsterdam.nl