Elke 2e zondag in december, dit jaar 13 december, wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was, of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten. De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen, die een kind verloren hebben en daarnaast is er een besef, dat je niet alleen bent met je verdriet.
In de Cultuurkoepel Heiloo, Kennemerstraatweg 464 is er een bijeenkomst op deze zondag 13 december om 18.45 uur. Wij zullen op ons kerkhof “de Willibrordushof” ook kaarsjes aansteken. Niet alleen bij de kindergraven, maar overal waar we een lichtjeshouder zien, plaatsen we een waxinelichtje en steken het aan. Wij verwachten daardoor een, door kaarslicht verlicht, kerkhof te zien.