Gedurende een aantal jaren heeft de Parochiële Caritas Instelling (PCI) in samenwerking met het Ontmoetingspastoraat er voor gezorgd, dat een aantal mensen in de donkere dagen voor Kerstmis werden verblijd met een sfeervol kerststukje. Het was de bedoeling om mensen voor wie Kerstmis niet direct het gezellige en sfeervolle feest zou zijn zoals voor de meesten van ons is, omdat ze alleen zijn of het afgelopen jaar een partner hebben verloren, of langdurig ziek zijn, om die mensen toch een lichtpuntje te geven in de vorm van een kerststukje.
Omdat het toch soms lastig is om goed vast te stellen wie je nou wel en wie je niet hoeft blij te maken met zo’n stukje willen we dit jaar deze actie samen met u uitvoeren.
In het weekend van 14 en 15 december zullen er in de Kerkstraat enkele tafels staan met een aantal kerststukjes. Kent u nu iemand bij u in de buurt of in de verdere omgeving , waarvan u denkt dat u deze persoon echt blij kunt maken met wat aandacht in de vorm van een kerststukje, neem dan gerust één of meer kerststukjes mee en verras daar iemand mee. We weten uit het verleden dat mensen het heel erg kunnen waarderen als er in de Kersttijd aan ze gedacht wordt. Aarzel niet! U weet vast nog beter dan wij wie er in uw omgeving een beetje gelukkig gemaakt kan worden door dit gebaar. De PCI zorgt voor de kerststukjes, voorzien van een kaartje. Helpt u ons, zodat we samen wat kunnen betekenen voor andere mensen.