Voor de elfde keer organiseren we op een zondagmorgen een wandeling in onze omgeving. We gaan met een groep mensen op stap en onderweg gebeurt er van alles. Je ziet veel, geniet van de natuur, ervaart gezelligheid en komt misschien tot een gesprek met anderen over wat jou bezig houdt, over wat jij meedraagt in jouw rugtas. Onderweg zijn er een aantal rustpunten om de inwendige mens te voeden en wat op adem te komen.

De eerste waterputwandeling ging naar de drie putjes: de Willibrordusput, de Adelbertusput en de Runxput. Daarna werd ieder jaar een andere kerk in de regio bezocht. Na het bezoek aan de Oud katholieke kerk in Egmond aan Zee kwamen de wandelaars zelf met het idee om komend seizoen, net als die eerste keer, naar de Adelbertusput te lopen, maar dan op de laatste zondag in juni en daar de viering van het Adelbertusfeest mee te maken. We zullen een aantrekkelijke route uitzetten en de wandeling staat open voor alle leeftijden.

Datum zondag 26 juni 2016
Plaats start bij het Willibrordushuis, Westerweg 267, Heiloo