Je liefste voor eeuwig laten gaan, je familielid of vriend loslaten, dat valt niet mee. Je liefsten zien lijden maakt je oneindig verdrietig.

Componisten uit vele eeuwen hebben daar als mens mee te maken gehad, verloren hun vrouw of hun kind en schreven prachtige muziek. Muziek van smart, muziek van onbegrip, muziek van hulpeloosheid, muziek van troost, muziek van berusting, muziek van kunnen loslaten: "Ga maar, ga in vrede, tot we elkaar weer zien aan de overkant…” , “Mogen de engelen u meenemen…”. Muziek die u mag raken, troosten, u mee wil nemen vanuit het donkerste verdriet naar het eeuwige Licht met een hart vol liefdevolle herinneringen.

Deze schitterende muziek wordt op zondag 4 november in de Willibrorduskerk te Heiloo gezongen door het Wogmeers Vocaal Ensemble o.l.v. Thom ten Harkel, m.m.v. Edwin Hinfelaar, orgel.

Op het programma staan onder meer werken van Bach, Purcell, Rutter, Grieg, van Berghem en Franck.

Naam Wogmeers Vocaal Ensemble o.l.v. Thom ten Harkel m.m.v. Edwin Hinfelaar orgel
Datum 4 november 2018
Tijd 15.00 uur