Vieringen en regelingen tijdens vakantie pastor Helsloot

De periode, dat allerlei mensen er een paar weken tussenuit gaan, is weer aangebroken. Ook ik ga een aantal weken op vakantie. Ik ben afwezig van
maandag 18 juli tot en met maandag 8 augustus.
Dat betekent dat er weer een aantal zaken geregeld moet worden.

    Allereerst de vieringen tijdens de weekeinden. Deze gaan gewoon door, zij het wegens het vakantierooster op een andere tijd op zondag. U ziet in het rooster hoe dit geregeld is.
Maar de vieringen door de week in de Moeder Godskapel gaan niet door, behalve de viering op de 1e vrijdag (5 augustus) om 9.30 uur, deze gaat wél door.

    In Zorgcentrum Overkerck is er op donderdagochtend drie keer om 09.45 uur een Woord- en Communieviering en wel op 21 en 28 juli en op 4 augustus. In deze vieringen zullen parochianen van de werkgroep ‘Woord- en Communievieringen’ voorgaan.

    Voor alle andere zaken kunt u tijdens mijn vakantie een beroep doen op één van mijn collega’s uit Akersloot, Limmen of Egmond. Ook voor het toedienen van het sacrament van de zieken kunt u bij hen terecht. De telefoonnummers waaronder zij bereikbaar zijn, vindt u op blz. 2 van de Communicatie.

Pastor H. Helsloot