De periode dat allerlei mensen er een paar weken tussenuit gaan, is weer aangebroken. Ook ik ga een aantal weken op vakantie. Ik ben afwezig van maandag 10 juli tot en met maandag 31 juli. Dat betekent dat er weer een aantal zaken geregeld moet worden.

Allereerst de zondagsvieringen. Deze gaan gewoon door, U ziet in het rooster hoe dit geregeld is. In Zorgcentrum Overkerck is er iedere donderdagochtend om 09.45 uur een Woord- en Communieviering, ook in de zomerperiode. In deze vieringen gaan parochianen van de werkgroep ‘Woord- en Communievieringen’ voor.

Voor alle andere zaken kunt u tijdens mijn vakantie een beroep doen op één van mijn collega’s. Ook voor het toedienen van het sacrament van de zieken kunt u bij hen terecht. De telefoonnummers waaronder zij bereikbaar zijn, vindt u op blz. 2 van de Communicatie.

Pastor Herman Helsloot