Traditioneel presenteert het verenigingsleven van Heiloo zich op de eerste zaterdag van september aan het publiek. Dit gebeurt onder de naam Uit&Zo. Tijdens het evenement aan de Westerweg rond Willibrorduskerk en bibliotheek, kunt u zich die zaterdag op de hoogte stellen van activiteiten op gebied van sport, cultuur en welzijn. U kunt zich aanmelden als lid van een vereniging of inschrijven voor een cursus.

De verschillende organisaties presenteren zich in marktkraampjes en middels optredens op twee podia: een buitenpodium en een binnenpodium in de Willibrorduskerk.

Daar zal het volgende te zien en te horen zijn:

11:10 tot 11:25 Muzikaal begin
11:25 tot 11:50 Alkmaars Symfonie Orkest
12:00 tot 12:20 Muziek- en Dansschool Heiloo
12:20 tot 12:50 Christ Church Heiloo
12:55 tot 13:25 Zang Vereniging De Brug"
13:30 tot 14:00 Muzikaal intermezzo
14:00 tot 14:30 Heiloo r Kamerorkest
14:30 tot 15:00 Locomonica

In de Ontmoetingsruimte zijn er de hele dag door voordrachten van de Stichting Oud Heiloo
en in de Kerkstraat kunt u kijken naar de expositie ‘Prediker‘ van Kunst in de Kerk.

‘Rond de Waterput’ heeft weer een fonkelnieuw programma op stapel staan. Ook dit jaar zal een nieuw programmaboekje u daar de weg in wijzen. Het boekje is tijdens Uit&Zo verkrijgbaar en daarna ligt het voor u klaar in de kerken van de HALE.