Traditioneel presenteert het verenigingsleven van Heiloo zich op de eerste zaterdag van september aan het publiek. Dit gebeurt onder de naam Uit&Zo. Tijdens het evenement aan de Westerweg rond Willibrorduskerk en bibliotheek, kunt u zich die zaterdag op de hoogte stellen van activiteiten op gebied van sport, cultuur en welzijn. U kunt zich aanmelden als lid van een vereniging of inschrijven voor een cursus.

De verschillende organisaties presenteren zich in marktkraampjes en middels optredens op twee podia: een buitenpodium en een binnenpodium in de Willibrorduskerk.

Daar zal het volgende te zien en te horen zijn:

11:45 12:15 Harmonie Caecilia
12:25 12:55 Locomonica
13:00 13:30 Zang Vereniging De Brug"
13:35 14:05 Christ Church Heiloo
14:10 14:25 Fluit- en orgelmuziek door Leonie Hennekens en Zana Naidionova
14.30 15.00 Cantare
15.05 15:35 Fluit- en orgelmuziek door Leonie Hennekens en Zana Naidionova

In de Ontmoetingsruimte zijn er de hele dag door voordrachten van de Stichting Oud Heiloo
en in de Kerkstraat kunt u kijken naar de expositie ‘Christelijke feestdagen‘ van de groep Kunst in de Kerk.

‘Rond de Waterput’ heeft weer een fonkelnieuw programma op stapel staan. Ook dit jaar zal een nieuw programmaboekje u daar de weg in wijzen. Het is tijdens Uit&Zo verkrijgbaar en daarna ligt het voor u klaar in de kerken van de HALE.