Uit&Zo op Zaterdag 1 September

Traditioneel presenteert het verenigingsleven van Heiloo zich op de eerste zaterdag van september aan het publiek. Dit gebeurt onder de naam Uit&Zo. Tijdens het evenement aan de Westerweg rond Willibrorduskerk en bibliotheek, kunt u zich die zaterdag op de hoogte stellen van activiteiten op gebied van sport, cultuur en welzijn. U kunt zich aanmelden als lid van een vereniging of inschrijven voor een cursus.

De verschillende organisaties presenteren zich in marktkraampjes en middels optredens op twee podia: een buitenpodium en een binnenpodium in de Willibrorduskerk.
Daar zal het volgende te zien en te horen zijn:

11:30 tot 11:50 Fluit- en orgelmuziek Leonie Hennekens en Zana Naidionova
12:00 tot 12:30 Zang Vereniging De Brug
12.30 tot 13.00 Kinderkoor WiKiKo
13.00 tot 13:30 Piano en zang Duo Egelantier (Annemarie Ruiters en Zana Naidionova)
13:40 tot 14.00 Locomonica mondharmonica-muziek
14:00 tot 14:30 Fluit- en orgelmuziek Leonie Hennekens en Zana Naidionova

In de Ontmoetingsruimte zijn er de hele dag door voordrachten van de Stichting Oud Heiloo en in de Kerkstraat kunt u kijken naar de expositie ‘Het Onze Vader‘ van de groep Kunst in de Kerk.
‘Rond de Waterput’ heeft weer een fonkelnieuw programma op stapel staan. Ook dit jaar zal een nieuw programmaboekje u daar de weg in wijzen. Het is tijdens Uit&Zo verkrijgbaar en daarna ligt het voor u klaar in de kerken van de HALE.