In de familieviering van 5 oktober starten we weer met de welbekende schoenendoosactie. De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen mee gaan doen. Vorig jaar hadden we ruim 200 mooi versierde en goed gevulde schoenendozen vanuit onze kerk. Al die mooie dozen hebben hun weg gevonden naar kinderen in erg arme landen en naar kinderen in oorlogsgebieden. Naar kinderen, die leven in leefomstandigheden, die vaak vreselijk zijn. Ook dit jaar willen we graag weer heel veel kinderen blij maken met zo’n mooie en goedgevulde schoenendoos. We hopen dat u allen mee doet!

Vanaf 5 oktober vindt u in de Kerkstraat informatie over deze actie. Ook hebben we dit jaar weer een kraampje in de Kerkstraat staan. Daar vindt u versierde schoenendozen. U kunt er daar één of meer van meenemen naar huis en zelf, of met uw (klein)kinderen de doos vullen. Bij de schoenendozen liggen lijsten met spullen, die er zeker in moeten zitten. Natuurlijk kunt u dat zelf aanvullen. In de kraam vindt u ook allerlei spulletjes om de doos ter plekke te vullen: schoolspullen, toiletartikelen, speelgoed en noem maar op. Dan hoeft u er niet meer op uit.

Na elke viering, in de periode van 5 oktober t/m 16 november
(m.u.v. 11/12 okt. en 18/19 okt) staan er in onze schoendendoos-kraam mensen klaar, die u graag willen helpen.

We hopen, dat er weer heel veel mensen zijn, die meedoen en zo helpen om een kind in een erbarmelijke leefsituatie een mooi cadeau te geven, zodat ze voelen en merken dat er ergens op de wereld iemand is, die aan hen denkt!