In de familieviering van 15 oktober starten we in Heiloo weer met de welbekende schoenendoosactie. De afgelopen jaren zijn steeds meer mensen mee gaan doen.
Vorig jaar hadden we ruim 200 mooi versierde en goed gevulde schoenendozen vanuit onze kerk.

Vanaf 15 oktober vindt u in de Kerkstraat informatie over deze actie. Ook hebben we dit jaar daar een kraampje staan. Daar vindt u versierde schoenendozen. U kunt er daar 1 of meer van meenemen naar huis en zelf, of met uw kinderen of kleinkinderen, de doos goed vol maken. Bij de schoenendozen liggen lijsten met spullen die er zeker in moeten zitten.
In de kraam vindt u ook allerlei spulletjes om de doos meteen ter plekke te vullen; schoolspullen, toiletartikelen, speelgoed en noem maar op. Dan hoeft u er niet meer op uit.
Na elke viering, in de periode van 15 oktober t/m 12 november, staan er in onze schoenendooskraam mensen klaar die u graag willen helpen.

We hopen zo dat er weer heel veel mensen zijn die meedoen en zo helpen om een kind in een erbarmelijke leefsituatie een blij en mooi cadeau te geven. Zodat ze voelen en merken dat er ergens op de wereld iemand is die aan hen denkt.

Werkgroep MOV (Missie, Ontwikkeling en Vrede) in samenwerking met Werkgroep familieviering.