In het voorjaar van 2014, van maandag 28 april t/m woensdag  7 mei, organiseert ‘Rond de Waterput’ een  tiendaagse busreis met bestemming Rome. Parochianen en gemeenteleden van  de gezamenlijke kerken in de regio HALE worden van harte uitgenodigd om aan deze interessante én gezellige reis deel te nemen. 

De busreis brengt ons via Zuid-Duitsland, de Alpen en het prachtige Toscaanse landschap in drie dagen naar de ‘eeuwige stad’. Onderweg zullen we verschillende interessante plaatsen aandoen. In Rome kunnen we vier dagen lang genieten van haar schitterende klassieke erfenis, enkele prachtige kerken, paleizen en parken. We laten ons verwennen met heerlijk Italiaans eten en natuurlijk zullen we op zondag kennismaken met Franciscus, de nieuwe, opmerkelijke bisschop van Rome. Voor degenen die al eerder in Rome waren, hebben wij eventueel een z.g. ‘Rome-voor-gevorderden’ programma. Na een bezoek aan het romantische Tivoli op de vijfde dag rijden we in twee en een halve dag terug naar Nederland. 
 
Heeft u belangstelling om mee te gaan? Op  dinsdag 15 oktober  is er een informatieavond. Tijdens deze avond is opgave voor deelname aan deze prachtige reis mogelijk.  

Begeleiding pastor B. van Schie en pastor H. Helsloot
Informatie avond dinsdag 15 oktober 2013
Tijd 20.00 tot 22.00 uur
Plaats Willibrordushuis, Westerweg 267, Heiloo
Kosten Ä 3,-- per persoon