Ik, Tim Sabel (geboren en getogen in Heiloo), studeer in juni van dit jaar af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Voor mijn masterexamen Klassiek Piano werk ik momenteel aan een onderzoek, met als doel te achterhalen wanneer een programmatoelichting het publiek aanspreekt. Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar proefpersonen die voorafgaand aan en na afloop van mijn concert van 30 minuten een vragenlijst willen invullen. Het invullen van de vragenlijst neemt in totaal ongeveer 5 minuten in beslag en is anoniem. U zou mij erg helpen om hieraan mee te doen.

Ik nodig U daarom van harte uit om na afloop van de kerkdienst op zondag 1 februari naar de ontmoetingsruimte van de Willibrorduskerk te komen. Onder het genot van een kopje koffie ga ik voor u spelen en kunt u zo meedoen aan mijn onderzoek.

Met vriendelijke groet,
Tim Sabel