“Wie verre reizen maakt, kan veel verhalen”. Als er één land in het nabije Oosten is, waar de oeroude geschiedenis van onze beschaving, een bonte verzameling van volkeren, culturen en godsdiensten én een heerlijke keuken in zich verenigt, dan geldt dat wel voor Oost-Turkije. Hier vind je geen overvolle stranden met namaak-westers vermaak, maar authentieke dorpen in een weids en woest landschap, verrassend moderne steden, besneeuwde vulkaantoppen, prachtig blauwe meren, oeroude vestingsteden en toeristisch nauwelijks ontdekte plaatsen, waarvan bijbelverhalen melding maken als ‘de tuin van Eden’, ‘de berg van Noach’ en Haran, de geboorteplaats van Abraham. Vooral ook vind je hier een bijzonder gastvrije en vriendelijke bevolking!

Wil je dit alles eens met eigen ogen zien tijdens een geheel verzorgde reis van ruim twee weken in het voorjaar van 2013, neem dan contact op het pastor Bill van Schie. Hij maakte onlangs een oriëntatiereis met ‘Drietour-reizen’ door dit schitterende gebied. Graag nodigt hij 20-25 reislustige enthousiastelingen uit de HALE-parochies (en omgeving) uit, om dit schitterende en nauwelijks ontdekte grensgebied tussen Europa en Azië te gaan bezoeken. Let op: In de reissom (zo’n € 1.950,--) zijn álle uitgaven voor reis/verblijf en excursies begrepen.

Op 26 september is er een informatieavond voor belangstellenden in het Willibrordushuis. Opgave voor deelname kan tot 1 oktober a.s. Tel: 072-5051923,
email: billvanschie@ziggo.nl

Begeleiding Pastor B. van Schie
Informatieavond Woensdag 26 september 2012
Tijd 20.00 tot 22.00 uur
Plaats Willibrordushuis, Westerweg 267 Heiloo
Kosten Ä 3,-- per persoon
Datum reis Voorjaar 2013
Deelnemers 20-25 personen