Met Pauline Seebregts en Gottfrid van Eck

In deze theatrale vertelvoorstelling staan waargebeurde verhalen centraal van twee vluchtelingen, Mounir uit Syrië en Ayisha uit Ethiopië/Eritrea.

Ze ontmoeten elkaar toevallig, ergens in een wachtkamer in Nederland. Tijdens het lange wachten vertellen ze elkaar hun verhaal. Ze delen hun verscheurdheid en verlangen. Maar ook vertellen ze over hun bijzondere evaringen en de hoopvolle verhalen die ze hoorden als kind. Wat leeft er in het hart van de ander? Wat maakt dat mensen ergens ‘vreemd’ of ‘thuis’ zijn? Waar woont hún hart? Een verhaal dat raakt in het hart.

Lichtvoetigheid en diepgang, humor en wijsheid typeren de producties van Pauline Seebrechts en Gottfrid van Eck. Dit maakt ‘Mijn hart woont elders’ een belevenis die raakt en inspireert!

Zondag 5 maart om 16.00 uur in de Protestantse Kerk aan de Zuidkerkenlaan te Limmen. De toegang is gratis (bij de uitgang kunt u een vrijwillige bijdrage geven).