Op alle locaties is gewerkt aan de levensboom voor het scholenproject Zoodo in Burkina Faso “Eenheid, kracht, bescherming, samenwerking, zorg en liefde”

Op zes verschillende locaties in onze regio wordt gewerkt aan een deel van een doek dat samen één geheel moet worden. Na een succesvolle Vastenactie voor het schooltuinproject in Zoodo willen we de leerlingen daar extra bemoedigen. Met veel inzet en enthousiasme zijn zes puzzelstukken van een nog kale boom creatief opgefleurd. De komende weken worden de zes stukken verzameld en aan elkaar gezet zodat de Levensboom compleet gemaakt kan worden.

Het doek verbeeld: eenheid, kracht, bescherming, samenwerking, zorg en liefde. Een prachtig initiatief dat de band tussen de WOL (Werkgroep Ontwikkelingssamenwerking Limmen) en Zoodo in Burkina Faso alleen maar zal versterken.

Het doek maakt een tocht langs het ‘lopend vuurtje’
Het doek van de Levensboom dat naar de kinderen van het scholenproject Zoodo in Burkina Faso wordt gestuurd, zal eerst nog een tocht maken langs de verschillende kerken in de regio.

Tussen Hemelvaart en Pinksteren kennen we namelijk het zogenaamde ‘Lopend Vuurtje’. Geïnspireerd door de aloude pinksternoveen zal het doek van de Levensboom elke dag op een andere locatie te bewonderen zijn. Op al die dagen is er een korte gebedsdienst met presentatie van de Levensboom. Je bent van harte uitgenodigd.

Vrijdag 6 mei Op de Adelbertusakker
Maandag 9 mei kerk van O.L.V.in Egmond aan Zee