Op vrijdag 26 juni vindt, van 14-17 uur, een speciale Willibrordusmiddag plaats in de Kerkstraat.

Door de organisatie van de Kunstparade is aan dichters gevraagd
een gedicht te schrijven over Willibrordus, over zijn werk of over ‘het Putje van Heiloo’. Diverse dichters hebben hier positief op gereageerd, er werd zelfs een gedicht ontvangen uit België. De gedichten zullen ten gehore gebracht worden door o.a. Eugènie Herlaar. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Duo 1851.

In de Kerkstraat exposeert Trudy Twint haar bijzondere iconen. Ook de ingelijste gedichten worden getoond. De kunstwerken zijn van dinsdag 23 tot en met zondag 28 juni tentoongesteld.

Ook op zondag 28 juni zijn de deuren van het Willibrordushuis van 14-16 uur geopend. De tentoonstelling in de Kerkstraat is te bezichtigen
en in de Ontmoetingsruimte zal een optreden plaatsvinden van het blaaskwintet ‘Vijf voor de wind’. Tevens zullen de Willibrordusgedichten zondagmiddag weer worden voorgedragen.