In de maand december, tijdens de Advent en Kersttijd, staan in de Kerkstraat van het Willibrordushuis, Westerweg 267 te Heiloo, weer de dozen klaar voor de inzameling van kleding voor de dak- en thuisloze bezoekers De Kloof in Amsterdam. Dit jaar wordt vooral gevraagd naar warme jassen, slaapzakken, riemen, truien en andere HERENKLEDING.

Hieronder een bericht van Kathleen Denkers, locatiehoofd van De Kloof.

De Kloof is een van de oudste inloophuizen in Amsterdam, dagelijks maken zo'n vijfentachtig bezoekers gebruik van onze voorziening. De Kloof draait nog steeds voor het grootste gedeelte op fantastische vrijwilligers.
Maar nu staat Koning winter weer voor de deur en de schrijnende situatie waar onze bezoekers in leven wordt weer heftiger. Juist op de wat nattere en koudere dagen komen bezoekers vaker langs voor een praatje, kop koffie en een boterham.

Voor een warme douche wordt gezorgd, maar waar wij een tekort aan hebben op dit moment zijn; warme jassen, slaapzakken, riemen en truien. Het grootste gedeelte van onze bezoekers zijn mannen, dameskleding blijft welkom maar heeft geen prioriteit op dit moment.

Namens de bezoekers van De Kloof alvast enorme dank.....

Kathleen Denkers