Kerststukjes in de kerkstraat
Er zijn ook mensen voor wie deze kersttijd niet direct een gezellige en fijne tijd is. Mensen die alleen zijn en weinig of geen familie of vrienden meer hebben, mensen die het afgelopen jaar hun partner of kind hebben verloren. Ook voor die mensen wil de CWH (Caritas Werkgroep Heiloo) iets betekenen. Zondag 16 december worden er in de Kerkstraat van de Willibrorduskerk een vijftigtal kerststukjes op tafels geplaatst. Wij nodigen hierbij de parochianen uit om één of meer kerststukjes op te halen of mee te nemen en te brengen naar mensen, waarvan zij denken, dat ze het waarderen als er in deze kersttijd aan ze gedacht wordt door bij hen een kerststukje te brengen.

Kerstpakketten over?
Zouden ze er ook dit jaar nog zijn… ?? Mensen die in deze kersttijd van hun werkgever of van een bevriende relatie een kerstpakket ontvangen en die gezien hun omstandigheden vinden dat zij dat pakket eigenlijk niet nodig hebben en dat er wellicht andere mensen zijn, die dat beter kunnen gebruiken.

Als u dat vindt, dan kunt u zo’n kerstpakket afgeven bij de pastorie van de Willibrorduskerk Westerweg 267 of contact opnemen met de pastorie (tel: 5330906).