Zouden ze er dit jaar ook weer zijn? Mensen, die voor de kerst van hun werkgever of bevriende relatie een kerstpakket ontvangen en die dat pakket graag aan een ander willen geven? Als dat zo is dan is uw pakket meer dan welkom .

U kunt het afgeven bij het Willibrordushuis Westerweg 267 te Heiloo. Het hoeft niet perse een pakket te zijn, ook losse producten zoals een kerststol of andere levensmiddelen zijn welkom. Kunt u ze zelf niet brengen, neem dan contact op met de kerk: 072 5330906. We komen het graag halen.
Het secretariaat van de kerk zorgt dat de PCI op de hoogte wordt gebracht van de binnengebrachte producten en zij zorgen ervoor dat die een goede bestemming krijgen.

We weten dat het voor veel mensen, die rond moeten komen van een minimuminkomen, een welkome aanvulling is. Ook voor hen is Kerstmis dan een beetje feest.De PCI hoopt dat ze ook dit jaar weer veel gezinnen en alleenstaanden blij kan maken, maar dat kunnen we alleen met uw hulp.

Namens de PCI George Tervoort