Fotowedstrijd van/voor de kerken van Bron van Levend Water

Voor actie Kerkbalans 2018 is er een nieuwe actie bedacht: maak een foto van jouw kerk. Wij vinden dit een hele leuke actie, we willen graag meedoen maar hebben daarbij jullie hulp nodig.
Wat wordt er gevraagd? Maak een foto die in beeld brengt wat jouw kerk voor jou betekent. Dit mag ook een oudere foto zijn, als je ‘m maar zelf genomen hebt. De wedstrijd bestaat uit 3 categorieën: er is een categorie voor kinderen (6 t/m 12 jaar, jong talent (12 t/m 18 jaar), en voor volwassenen (18+).

Hoe kunnen wij meedoen?
Wij maken in deze editie van het Parochieblad bekend dat deze wedstrijd georganiseerd wordt, wij vragen aan jullie een foto in te sturen voor 1 december 2017 via: kerkbalans.nl/fotowedstrijd
Per persoon mag er één foto ingestuurd worden. Komt de winnende foto uit een van onze kerken dan win je een geldbedrag voor de lokale campagne van de Kerkbalans.
Wat ons leuk lijkt en daar vragen wij ook de aandacht voor: wij hopen dat jullie de ingeleverde/gemaakte foto’s met ons willen delen. Tijdens de actie Kerkbalans willen we deze foto’s dan in de Kerkstraat van de Willibrorduskerk exposeren. Wij zien jullie foto’s graag tegemoet op mailadres: financieel@willibrorduskerk-heiloo.nl
Wij zorgen dat de foto’s geprint worden en tijdens de actie Kerkbalans 2018 (van 20 januari tot met 3 februari) zijn de foto’s voor een ieder te bezichtigen. De eerste foto’s zijn al aangeleverd, wie doet er nog meer mee?

Met belangstelling zien we jullie foto’s tegemoet.

Hartelijke Groet,
Astrid Wiebering-Vlaar