Op zondag 19 februari a.s. zal Kees Kroone uit Limmen in de Witte Kerk in Heiloo zijn ‘preek van de leek’ houden. Onder de vele talenten waarmee hij begiftigd is, behoort zeker zijn welsprekendheid. Met zijn warme en sonore stemgeluid en welgekozen woorden weet deze alom-bekende inwoner van Limmen en omstreken iedereen te boeien, die zich onder zijn gehoor bevindt. Kees bezit bovendien een vaardige pen, waarmee hij iedere maand in de LOV-krant zijn lezers nauwgezet op de hoogte houdt van het reilen en zeilen van de lokale ondernemers in dit kleine dorpje.

Alle activiteiten en bezigheden van Kees Kroone, vroeger en nu, opsommen is onbegonnen werk. Kees is in hart en ziel een gemeenschapsmens, die met humor en relativeringsvermogen vaak de lastigste klussen weet op te knappen. Daarover zal hij ongetwijfeld preken. Evenals over zijn liefde voor ‘al wat groeit en bloeit’ in zijn paradijsje in de Limmer polder.

Zonder te moraliseren weet hij zijn gehoor een spiegel voor te houden, waarop met grote letters het woord RESPECT geschreven staat.

Kortom, een preek van Kees is een lust voor het oor én balsem voor de ziel. Zijn hart heeft hij op de goede plek zitten en van dat hart leeft en preekt hij. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom in de Witte Kerk. Na afloop rond 17.00 uur is er gelegenheid om met de (s)preker) en andere aanwezigen nog wat na te praten. En dat uiteraard onder het genot van een glaasje…..!

Iedereen is van harte welkom!

Zondag 19 februari 2017, 16.00 uur, in de Witte kerk, Heerenweg 32, Heiloo. Er is een collecte bij de uitgang