Dinsdag 5 maart 2013, om 20.00 uur, geven jongeren een presentatie  over hun reis naar burkina faso in de Willibrorduskerk.

25 februari 2012, 13:30 uur; Het vliegtuig stijgt op, met daarin Johan, Yvonne, Wim, Marit, Ilse, Berdien en nog heel veel andere reizigers. Na enige voorbereidingen en het maximaal toegestane gewicht in de koffers gaan ze op pad. Een week naar Burkina Faso!
Het wordt een prachtige week, vol indrukwekkende gebeurtenissen. De herinneringen nemen ze mee terug naar Limmen en ze willen daarover vertellen op een informatieve, maar enerverende avond. Er wordt ook stilgestaan bij de vernieuwingen die zijn aangebracht met de donaties vanuit het project ‘Fietsen voor Burkina’. Ook over de schaarste en droogte op dat moment wordt verteld. De jongeren toverden een lach op ieder gezicht, nadat zij voedsel en leermiddelen naar de dorpen brachten.
Als u geïnteresseerd bent in de verhalen, over deze week vol ervaringen en mooie, gezellige momenten, kom dan op dinsdag 5 maart om 20.00 uur naar de Willibrorduskerk te Heiloo.

De koffie staat klaar!

Ilse, Marit, Wim en Berdien