U zult ze mogelijk de afgelopen jaren in de Willibrorduskerk hebben zien staan: de prachtige iconen gemaakt tijdens de driedaagse cursus iconen maken.

Op 21, 22 en 23 maart 2012 zullen Jos en Marijke Vermeulen, woonachtig in Twente, voor de achtste keer op rij, naar Heiloo komen om deze cursus te geven voor hen die de eerdere cursussen gemist hebben of voor wie nogmaals mee wil doen. Gedurende deze drie dagen leert u wederom een icoon te maken onder begeleiding van deskundigen. De iconen worden niet op de traditionele manier met speciale verf gemaakt. Er wordt gewerkt met potloden en viltstiften. Bij de keuze van de te maken icoon wordt rekening gehouden met het kerkelijk jaar. Daarom is nu weer gekozen voor de paastijd. Het maken van een reis icoon is ook mogelijk.

Na afloop zullen de iconen tentoongesteld worden in de kerk. Na een wijding tijdens een eucharistieviering kunt u uw zelfgemaakte icoon dan een mooi plekje thuis geven.

Begeleiding De heer en mevrouw Vermeulen
Data Donderdag 21 maart 19.30-22.30 uur, Vrijdag 22 maart 19.30-22.30 en Zaterdag 23 maart 10.00-13.00 uur
Plaats Willibrordushuis, Westerweg 267 Heiloo
Kosten Ä 15,-- per persoon