cursus iconen, ‘Maria, engelen en heiligen’

U zult ze mogelijk de afgelopen jaren in de Willibrorduskerk hebben zien staan: de prachtige iconen gemaakt tijdens de driedaagse cursus iconen maken.

Op 8 oktober 2015 zullen Jos en Marijke Vermeulen weer naar Heiloo komen om deze cursus te geven voor hen die de eerdere cursussen gemist hebben of voor wie nogmaals mee wil doen. Gedurende deze drie dagen leert u een icoon te maken onder begeleiding van deskundigen. De iconen worden niet op de traditionele manier met speciale verf gemaakt. Er wordt gewerkt met potloden en viltstiften.

Dit jaar kunt u kiezen uit een breed aanbod van onderwerpen: Maria, engelen en heiligen. Na afloop zullen de iconen tentoongesteld worden in de kerk. Na een inzegening tijdens een eucharistieviering kunt u uw zelfgemaakte icoon dan een mooi plekje thuis geven.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij!
U kunt zich aanmelden via 072 5330906 of secretariaat@willibroduskerk-heiloo.nl

Begeleiding De heer en mevrouw Vermeulen