Cursus iconen vervaardigen in advent- en Kersttijd

U zult ze mogelijk de afgelopen jaren in de Willibrorduskerk hebben zien staan: de prachtige iconen gemaakt tijdens de driedaagse cursus iconen maken.
Op 11, 12 en 13 december 2014 zullen Jos en Marijke Vermeulen, weer naar Heiloo komen om deze cursus te geven voor hen die de eerdere cursussen gemist hebben of voor wie nogmaals mee wil doen.

Gedurende deze drie dagen leert u een icoon te maken onder begeleiding van deskundigen. De iconen worden niet op de traditionele manier met speciale verf gemaakt. Er wordt gewerkt met potloden en viltstiften. Bij de keuze van de te maken icoon wordt rekening gehouden met het kerkelijk jaar. Daarom is nu gekozen voor de kersttijd. Het maken van een reis icoon is ook mogelijk.

Na afloop zullen de iconen tentoongesteld worden in de kerk. Na een inzegening tijdens een eucharistieviering kunt u uw zelfgemaakte icoon dan een mooi plekje thuis geven.

Begeleiding Dhr. en mevr. Vermeulen
Data donderdag 11 december 19.30-22.30 uur, vrijdag 12 december 19.30-22.30 en zaterdag 13 december 10.00-13.00 uur
Plaats Willibrordushuis, Westerweg 267, Heiloo
Kosten Ä 15,-- per persoon