Op 26 mei 2013 organiseert ‘rond de waterput’ weer de traditionele HALE-wandeling. We starten 08.30 uur op het plein van de Willibrorduskerk aan de Westerweg in Heiloo. Langs een wondermooi traject wandelen we in alle rust naar het Medisch Centrum Alkmaar. Dit behoort niet tot ons HALE (Heiloo, Akersloot, Limmen en Egmonden) gebied….of toch wel. Hoe dikwijls zijn we niet als bezoeker, of als patiënt, in dit ziekenhuis geweest? Het is dus goed om eens nader kennis te maken met het Liturgisch Centrum van deze instelling. We zullen daar hartelijk ontvangen worden en deelnemen aan de liturgische viering.

Mogelijkheden om deze wandeling in route te variëren zijn er volop, maar we gaan er vanuit, dat iedereen het mooiste traject kan volbrengen. Na het M.C.A. kan er nog een bezoek gebracht worden aan de Jozefkerk in Alkmaar. Dit houden we nog in beraad. De terugtocht zal waarschijnlijk via de kortste route zijn.

Zoals andere jaren zal deze reis ook de leeftocht onderweg niet ontbreken. We zullen de zorgwagen wel een paar keer tegenkomen. En verder zullen we met elkaar voor de juiste stemming zorgen. Samen op pad…. Mensen van de Weg.
Iedereen is welkom om deel te nemen!

Datum zondag 26 mei 2013
Tijd vertrek om 08.30 uur