‘Elk seizoen heeft de natuur zijn eigen charme. Daar met verwondering en aandacht doorheen lopen, geeft nieuwe energie’ zo las ik laatst in een wandeltijdschrift. De deelnemers aan de jaarlijkse HALE – wandeling zullen dat beamen. Voor de 9e keer organiseert de Wandelcommissie een wandeling, die zal plaatsvinden op zondag 15 juni a.s. We starten dan om 07.15 uur vanaf het plein voor de Willibrorduskerk. De wandeling is deze keer weer eens richting De Egmonden. We zullen ons spoeden naar het Lioba Klooster. Daar zullen we deelnemen aan de liturgische viering die om 09.00 uur aanvangt. Het zal zeker een speciale belevenis zijn. De Zusters hebben een groot aantal gasten tijdens die periode dus zal ons verblijf daar niet al te lang zijn na de viering.

Maar de natuur lokt en via een andere route zullen we de reis voortzetten. We zijn echter bijtijds terug, want ja, het is ook nog vaderdag! Toch een leuk uitje voor vader.

Ach, het is ieder jaar weer een verrassing hoeveel wandelaars er komen zo bij het krieken van de dag. Maar dat zijn wel de fijnproevers. We kijken nu al uit naar die zondagochtend met een gloedvolle start in de natuur en de bijzondere sfeer in het Lioba Klooster.

Datum zondag 15 juni
Tijd 07.15
Plaats Start bij Willibrordushuis, Westerweg 267, Heiloo
Kosten Ä 3,00 per deelnemer