...and carols in de Wllibrorduskerk

Kerst is een bijzonder feest dat bijna bij iedereen veel warme herinneringen en gevoelens oproept: samen zijn met de familie en vrienden, gezelligheid, hoop op geluk en vrede, het Licht in het aardse leven...

Om in de juiste kerststemming te komen, nodigen we iedereen uit op een sfeervolle bijeenkomst ‘A Festival of Lessons and Carols’ dat op zaterdag 16 december in de Willibrorduskerk te Heiloo om 19:30 plaats vindt.

Vooraf aan de bijeenkomst kunt u vanaf 19.00 uur luisteren naar orgelmuziek en ook na afloop wordt het orgel bespeeld. In de negen lezingen met de daarbij behorende Carols wordt het kerstverhaal verteld. De liederen zijn vertaald naar het Nederlands en worden gezongen door leden van diverse koren van de Parochie Bron van Levend Water. Tijdens het festival kan het publiek actief meedoen, door met de verschillende aangegeven refreinen en coupletten van de Carols mee te zingen.

Om meer vertrouwd te raken met de bekende en onbekende traditionele Engelse Carols, organiseren we een oefenrepetitie op zondag 10 december tussen 16-17 uur in de Willibrorduskerk te Heiloo.

U komt toch ook?
Zana Naidionova, organist –dirigent