vanaf 15 april zal de Kerkstraat van de Willibrorduskerk te Heiloo weer ruimte bieden aan een expositie. Dit maal worden werken van de groep K.I.N.K. (Kunst In De Kerk) ten toon gesteld.

De groep K.I.N.K. bestaat uit 10 personen, die op kunstzinnige wijze vorm trachten te geven aan een thema, dat voortkomt uit Bijbelse verhalen. Een jaar lang wordt er aan zo’n thema gewerkt en daarna worden de resultaten tentoongesteld in kerken en andere ruimten.
De één maakt schilderijen, de ander gedichten, of het thema wordt weergegeven in fotografie of textiele werkvormen. De leden van K.I.N.K. stimuleren elkaar door enkele malen bij elkaar te komen om het thema te bespreken en om te bezien hoe ieder vorm gaat geven aan dat thema .

Afgelopen jaar is er hard gewerkt rond het thema ‘Sterke vrouwen’. Er zijn werkstukken over Bijbelse vrouwen, maar ook over hedendaagse sterke vrouwen.

De tentoonstelling zal parallel lopen met de avonden over bijbelse vrouwen, die verzorgd worden door pastor Marie-José van Bolhuis.

Datum 15 april tot eind mei 2013
Plaats Willibrordushuis, Westerweg 267 Heiloo