Als opening van een nieuw seizoen van ‘rond de waterput’ is er in het Willibrordushuis, Westerweg 267 te Heiloo, een expositie ingericht rond het thema ‘De Schepping’.. De werken zijn vervaardigd door de groep K.I.N.K. (Kunst In De Kerk).
U bent dagelijks welkom tussen 9.30 en 11.30 uur.
(Alleen in week 33 zal het secretariaat wegens vakanties niet iedere ochtend open zijn.)

K.I.N.K. is een groep mensen, die op kunstzinnige wijze vorm geeft aan Bijbelse thema's. Wanneer een bijbels thema is gekozen, verdiepen de leden zich in de bijbelse verhalen over dat onderwerp en komen zij regelmatig bij elkaar om ervaring uit te wisselen en elkaar hun werk en vorderingen te tonen.
Zij maken gebruik van verschillende technieken: schilderen; textiel werkvormen; werken met papier; poëzie; fotografie. De kunstwerken worden tentoongesteld in verschillende kerken en andere openbare gebouwen in de regio.

U bent van harte welkom om deze expositie in het Willibrordushuis in de maanden augustus en september te komen bekijken.