Nog één keer ga ik, als reisleider van Drietour, een mooi uitstapje maken. En nog wel naar mijn favoriete bestemming: Assisi in Umbrië/Italië. Nergens in Europa vond ik een landstreek die zo harmonisch, evenwichtig en vol schoonheid is als hier in midden Italië. En dan spreek ik nog niet eens over de schitterende stadjes, de prachtige fresco’s in de kerken, het heerlijke eten, de wijn en alle geneugten die het leven hier zo aangenaam maken!

Kortom, Genieten met een hoofdletter! Drietour staat weer garant voor een prima onderkomen, Hotel Ancajani, midden in de oude stad Assisi. Een plaatje van een hotel! In een rustig straatje en met een zeldzaam mooi uitzicht over het dal van Spoleto. En een prima keuken!

Patricia, onze Belgische gids, neemt je mee terug in de tijd van Franciscus en Clara. En laat ons de mooiste plekjes zien in stad en ommelanden. Dit is het land waar de grootste mysticus uit de middeleeuwen en zijn 'zuster' Clara de wereld een volstrekt nieuwe kijk op de natuur, de medemensen en Gods’ schepping hebben gegeven!

Kortom, wil je jezelf ( en je partner/reisgeno(o)te) nog een onverwacht kadootje geven aan het eind van deze zomer ? En een ‘spirituele injectie’ voor de toekomst ? Zoek dan op: https://www.drietour.nl/ naar bestemming Italië, vertrek september. Je vindt dan de reis ‘In de voetsporen van Franciscus van Assisi’. En bedenk: ‘Leuke verrassingen komen vaak onverwacht en verdwijnen net zo snel als ze komen!

Met hartelijke groet, Bill van Schie, reisleider Drietour, Limmen