Een vertrouwd beeld: onze kerktoren laat al van ver zien waar het hart van ons dorp is. Een kostbaar beeld. Kerken zijn beeldbepalend voor ons land. Niet alleen de gebouwen, ook wat er in de kerken gebeurt: de gemeenschap waarin mensen elkaar vanuit het geloof ontmoeten, zich laten inspireren, een helpende hand uitsteken of juist hulp ontvangen.

We dagen je uit om onze kerk en wat deze voor jou betekent in een foto vast te leggen. Zoals je zelf wilt: gewoon met je smartphone of juist professioneel met een spiegelreflexcamera. Fotografeer je graag? Kun je het goed? Doe dan mee met deze wedstrijd en leg vast wat de kerk voor jou betekent.

Goed om te weten:
• Je wint niet alleen de Kerkblik-award en de masterclass fotograferen door Ramon Mangold, maar ook een geldbedrag van 250 euro voor de Actie Kerkbalans in onze kerk
• Je kunt meedoen in drie categorieën: Kinderen (6 t/m 12 jaar), Jong talent (12 t/m 18 jaar), Volwassenen (18+)
• Je foto wordt beoordeeld door een vakjury. Daarnaast is er ook een publieksprijs.

Hoe doe je mee?
• Stuur je foto naar info@kerkbalans.nl, o.v.v. naam, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, kerk waar je naartoe gaat en een kort fotobijschrift.
• Per persoon kun je 1 foto insturen.
• Inzenden kan tot en met 22 december 2017.
• Stuur je foto tevens naar financieel@willibrorduskerk-heiloo.nl wij zullen de toegestuurde foto’s uitprinten en tijdens de actie Kerkbalans 2018 in de Kerkstraat ophangen.