Een voorstelling voor kleine, grote en volwassen kinderen

‘De verborgen schat’ is een interactieve voorstelling van ongeveer een uur, gespeeld door Matthijs Vlaardingerbroek. Hij is christen en verhalen-verteller, buikspreker en goochelaar. Hij maakt voorstellingen voor kerken en scholen. In ‘De verborgen schat’ wordt het Bijbelverhaal van Zacheüs op een verrassende wijze verteld. Matthijs maakt gebruik van spel, maar er is ook muziek in zijn voorstelling.

Meerdere kinderen mogen helpen op het podium. We maken kennis met Henkie, de buikspreekpop, en Teun de vogel komt ook om de hoek kijken. Matthijs gebruikt ook goocheltrucs. I

Iedereen, en met name ook gezinnen, zijn van harte welkom. Na de voorstelling willen we er met de kinderen en volwassenen nog een gezellige boel van maken met een lekkere high-tea, om na te praten en mensen te leren kennen die je nog niet kent.

Voor de allerjongsten zal kinderoppas geregeld worden.

In verband met de voorbereidingen is het goed te weten op hoeveel mensen we (ongeveer) kunnen rekenen. Dus meld je aan.

Wie Matthijs Vlaardingerbroek
Wanneer zaterdagmiddag 17 maart