Op zondagmorgen 28 juni zal het weer een drukte van belang zijn op de Adelbertusakker. Vanuit de Egmonden maar ook van ver daar buiten komen de vereerders van Adelbert om zijn jaarlijks feest te vieren. Enkele honderden mensen nemen jaarlijks aan deze viering deel. Dit jaar zal abt Gerard Mathijsen osb, abt van de Adelbertabdij de hoofdcelebrant zijn. In deze viering zal een breed samengesteld koor uit onze drie Egmondse kerken zal de zang verzorgen.

Net als andere jaren zullen er ook dit keer weer stoelen staan maar u kan als u dat wilt een eigen stoel meenemen. Weet dat u allen van harte welkom bent.

Deze zondag zullen er in de Egmondse kerken geen vieringen zijn en beginnen wij om 10:00 uur. Voor de vroege vogels is er om 7:00 een ‘stille’ mis ook op de Adelbertusakker.
Op de feestdag van St. Adelbert, donderdag 25 juni, is om 9.30 uur de eucharistieviering in de abdijkerk.