Net als voorgaande jaren willen de Caritas werkgroepen van Heiloo, Akersloot, Limmen en de Egmonden ( HALE ) weer een inzameling houden voor de voedselbank en wel op Witte Donderdag 29 maart. Wat is de bedoeling van deze actie?
Omdat Witte Donderdag in het teken staat van delen, willen wij dat ook doen met onze medemensen die het niet zo breed hebben. Wij weten dat veel inwoners gebruik maken van de voedselbank. Wij vragen u daarom iets van u zelf weg te geven, bijv. een pak koffie, thee, rijst, pannenkoekmix, drinken, blikken/ potten groenten, tandpasta. Graag producten die lang houdbaar zijn. Alles wat wij inzamelen, gaat naar de voedselbank in Beverwijk (Akersloot en Limmen) en Alkmaar (Heiloo en de Egmonden).

Om dit jaar ook kinderen en kleinkinderen bij deze actie te betrekken willen wij u vragen hen mee te laten denken om iets te geven aan hun leeftijdsgenootjes.
Het is niet voor ieder kind vanzelfsprekend dat ze met een ontbijt naar school gaan of drie maaltijden per dag gebruiken. Namens de Caritas Werkgroep Heiloo hebben wij deze week 225 zakjes met paaseitjes bij de voedselbank gebracht zodat er tijdens de paasdagen iets lekkers op tafel staat. In de Willibrorduskerk kunt u uw gaven tot en met Pasen inleveren in de Kerkstraat.

Wij hopen dat wij net als vorig jaar weer vele dozen naar de voedselbank kunnen brengen! Wij zien u graag op Witte Donderdag in de kerk met een gift voor uw medemens. Bent u niet in de gelegenheid om naar de kerk te gaan, kunt u altijd op een ander moment uw gave afgeven op de daarvoor bestemde plekken in uw parochie.

Alvast bedankt voor uw gaven!
Het bestuur van de Caritas